Velika Gorica priprema bogat adventski program

Od Božićnog sela i klizališta do igraonica i Winter puba

Direktorica Turističke zajednice Grada Velike Gorice, Maja Toth na druženju s novinarima najavila je Advent u Gorici, koji počinje ove subote, 26. studenoga paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Stjepana Radića u 18 sati. Zabavni dio programa započet će 3. prosinca otvorenjem klizališta i koncertom bivših Novih fosila, dok će dan kasnije s radom započeti Božićno selo.

-Tu je naravno i bogata gastronomska ponuda naših ugostitelja, ali i novitet u vidu Winter puba- ističe direktorica Maja Toth, koja nam je otkrila kako se za nedjelju 18. prosinca priprema i Advent na Zagrebačkoj, koja će se toga dana od 18 do 23 sata zatvoriti u jednom dijelu za promet.

-U svakom slučaju bit će veselo i zabavno s puno sadržaja za sve generacije, tako da su svi pozvani i dobro došli.

Nezaobilazan kutak na Adventu svakako će biti Božićno selo, koje će biti otvoreno svakodnevno. Tijekom tjedna svi će se u njemu moći zabaviti od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 13 i od 16 do 20 sati.

-Najmlađe će svaki drugi dan zabavljati Teta Pričalica, a u šest navrata moći će se fotografirati s Djedom Božićnjakom što će imati i humanitarni karakter.Dolazak Svetog Nikole i Krampusa planiran je 6. prosinca, a 13. prosinca stići će Djed Božićnjak- ispričao nam je Domagoj Sučić.