OŠ Zvonimira Franka

Uskrsno druženje na kutinskom Odjelu za djecu s posebnim potrebama

Prigoda za zajedničko druženje i podjelu poklona djeci
odjelu za djecu s posebnim potrebama kutinaGrad Kutina

Predstavnici Grada Kutine s predsjednicom Dječjeg gradskog vijeća Filipom Knežević i zamjenicom Miom Žutić posjetili su Odjel za djecu s posebnim potrebama u OŠ Zvonimira Franka uoči Uskrsa.

Odjel za djecu s posebnim potrebama broji 23 učenika s kojima rade tri defektologinje, Ina Grgić, Renata Klobučar i Senka Ćelap te asistenti u nastavi koji im svakodnevno pomažu u radu.

Bila je to prigoda za zajedničko uskrsno druženje i podjelu poklona djeci, a Grad je također bogatiji za uratke djece s posebnim potrebama koje su oni sami izradili za današnje goste. Ravnatelj škole i učiteljice Odjela za djecu s posebnim potrebama detaljnije su upoznali gradonačelnika s njihovim svakodnevnim aktivnostima koje su usmjerene na uspješno integriranje djece u odgojno obrazovni proces primjeren njihovim sposobnostima. Uz to, učenici su otpjevali pjesmicu kojim su gostima pokazali svoje talente.

Gradonačelnik Zlatko Babić pohvalio je sve napore koji se ulažu kako bi učenici ove škole imali odgovarajući tretman i uspješno se integrirali u zajednicu, a uz uskrsnu čestitku obećao je podršku Grada Kutine u svim njihovim aktivnostima.

Događanja
Kutina