Uskrsne pisanice osvanule u užem centru grada

uskršnje jaje (8)

Postavljanjem i otkrivanjem velikog uskrsnog jaja oslikanog moslavačkim motivima u centru Popovače završeno je uskrsno uređenje užeg centra grada.

Inicijativa Grada Popovače, a pogotovo Turističke zajednice bila je ukrasiti Grad u znaku najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. Tako je Turistička zajednica u suradnji s udrugom PULS Moslavački štrk, obje OŠ u Popovači, Dječjim vrtićem, Knjižnicom i čitaonicom, Komunalnim servisima, Konjogojskom udrugom Moslavina, Popovačkim pletom i ostalim udrugama i pojedincima izradila mnogobrojne ukrase koji će se moći pogledati na oba popovačka trga.

-Pohvaljujem sve koji su sudjelovali u izradi ukrasa, a posebno mi je drago što su se oni stvarali u zajedništvu i što su se gradske ustanove zajedno s udrugama potrudile da naš mali Grad izgleda ljepše– poručio je gradonačelnik Josip Mišković.

Napominjemo kako Turistička zajednica i ove godine planira 19. travnja održati već tradicionalno predblagdansko druženje građana uz pržene ribice i vino te Štandijadu.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Popovača
Sisačko-moslavačka županija