U Velikoj Gorici 24 oboljela, na kućne adrese stiže letak sa svim važnim informacijama

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Grada Velika Gorica, na području grada 24 osobe zaražene su COVIDOM-19. U odnosu na jučer to je povećanje za 4 osobe. Upravo zbog toga još jednom se apelira „ostanite doma i čuvajte sebe i druge“

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Grada Velika Gorica, na području grada 24 osobe zaražene su COVIDOM-19. U odnosu na jučer to je povećanje za 4 osobe. Upravo zbog toga još jednom se apelira „ostanite doma i čuvajte sebe i druge“.

-Nalazimo se u trećem tjednu u kojem živimo u posebnom režimu. Vitalne stvari u gradu funkcioniraju, no sada je ipak najvažnije da mislimo na zdravlje svih nas. Ovo je vrijeme u kojem trebamo razmišljati kako pomoći svima- istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić zahvalivši se svima koji pomažu u ovim danima.

-Donijeli smo prvi paket gospodarskih mjera vrijedan 6 milijuna kuna, a sada je u pripremi drugi koji će biti vrijedan 2 milijuna kuna- istaknuo je gradonačelnik te poručio kako od sutra na kućne adrese dolazi letak sa svim najvažnijim informacijama o koronavirusu i svim potrebnim telefonskim brojevima.

-Budimo odgovorni, vodimo računa jedni o drugima i čuvajmo zdravlje- zaključio je gradonačelnik Barišić.