Okupljanje u 17 sati

U Popovači sutra paljenje lampiona u povodu Dana sjećanja

Tradicionalnim paljenjem svijeća u središtu Popovače obilježit će se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
paljenje-svijeca

U organizaciji gradske uprave Grada Popovače i udruga proisteklih iz Domovinskog rata sutra, 17. studenoga, tradicionalnim paljenjem svijeća u središtu Popovače obilježit će se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Okupljanje je predviđeno u 17 sati na Trgu II gdje će se odati počast poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen obilježja, nakon čega se paljenje svijeća nastavlja pješačkom stazom i u kružnom toku u središtu Popovače.

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Voloderu se i ove godine u organizaciji Župe sv. Antuna Padovanskog održava prigodni program u sklopu kojeg će s početkom u 18 sati u župnoj crkvi biti prikazan kraći film „Sjećanje na Vukovar“, održan zvon zvona za sve žrtve u 18:11 sati te potom sveta misa za sve stradale branitelje i civile. Nakon svete mise tradicionalno će se organizirano zapaliti lampioni u središtu naselja.

Događanja
Popovača