Proglašeni pobjednici

U Popovači održan 24. vatrogasni kup djece i mladeži “Antun Brlaković”

Natjecanje na prostoru Športskog parka Moslavac okupilo je oko tisuću natjecatelja i posjetitelja
antun-brlakovic-v

Vatrogasna zajednica Grada Popovače uspješno je organizirala 24. po redu kup djece i mladeži „Antun Brlaković” koji je jučer na prostoru Športskog parka Moslavac okupio oko tisuću natjecatelja i posjetitelja.

Susretu se ove godine odazvalo 75 ekipa, od čega 46 ekipa djece i 29 ekipa mladeži. Djeca od 6 do 12 godina natjecala su se u disciplini vježba s brentačama, a mladež od 12 do 16 godina u dvije discipline, vježba s preprekama i štafetna utrka na 400 m s preprekama.

U kategoriji ženske djece najuspješnija je bila ekipa DVD-a Donja Gračenica, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gornja Jelenska, a 3. mjesto ekipa DVD-a Popovača. U kategoriji muške djece 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donja Vlahinička, 2. mjesto pripalo je DVD-u Međurić, a 3. mjesto DVD-u Potok 1.

U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto izborio je DVD Bedekovčina, 2. mjesto DVD Kutina Grad, a 3. mjesto DVD Donja Gračenica, dok je kod muške mladeži 1. mjesto osvojio DVD Ribnica, 2. mjesto DVD Ostrna, a 3. mjesto DVD Donja Gračenica.

Dobrodošlicu su natjecateljima i njihovim voditeljima izrazili predsjednik popovačke Vatrogasne zajednice Dražen Kocet, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Mijo Brlečić te gradonačelnik Popovače Josip Mišković, dok su uz njih, natjecanju nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec te zapovjednik gradske Vatrogasne zajednice Tomislav Jalžečić.

Događanja
Popovača