Od 20. do 26. svibnja

U ponedjeljak počinje Sisački sajam cvijeća

Ove godine na temu "Sve je na svijetu most"
Sisački-sajam-cvijeća-2024-1024×492

U ponedjeljak počinje još jedan čaroban i šaren Sisački sajam cvijeća. Kako se ove godine obilježava 90. rođendan Starog mosta, taj pomlađeni simbol grada bio je inspiracija i za ovogodišnju temu sajma koja nosi naziv “Sve je na svijetu most”.

Sisački sajam cvijeća održat će se od 20. do 26. svibnja na Šetalištu Vladimira Nazora, a donosi bogati program za djecu, mlade te starije i iskusnije sugrađane. Tradicionalno sajam privlači brojne goste u Sisak, a ove godine na cvjetnome druženju ponovno će se pridružiti ekipa vrtlara iz prijateljskog grada Heidenheima.

Program će započeti u ponedjeljak u 11 sati radionicom filcanja meduza Rute wool & design s Cresa u kojoj će sudjelovati učenici Osnovne škole Braća Bobetko. Na sajmu će svakodnevno biti Urbani šumari s 20-metarskim dječjim zip-lineom koji će sigurno oduševiti sisačke mališane. Među raznolikim i zanimljivim programom naći će se brojne kreativne i poučne radionice, program Glazbene škole Frana Lhotke Sisak, koncert Gradskog tamburaškog orkestra FA I.G. Kovačić, Scifidelity orchestra i Mladena Kosovca s grupom Kazetofon, kino projekcija filma ”Tko pjeva zlo ne misli” i ”Čudnovate zgode šegrta Hlapića” te mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.

Kliknite na POVEZNICU kako biste doznali sve o programu i označite da dolazite i pozovite svoje prijatelje i rodbinu.

Događanja
Sisak