Zajedno u ratu, zajedno u miru

U Osekovu održano tradicionalno druženje branitelja i veterana Domovinskog rata

Okupljeni su se natjecali u nekoliko disciplina, među kojima su kuglanje, kartanje i pikado
udvdr-v

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak grada Popovače organizirao je proteklog vikenda već tradicionalno druženje branitelja i braniteljske igre “Zajedno u ratu, zajedno u miru”.

Ovaj susret održan je u objektu Lovačke kuće LD Kuna iz Osekova, a okupio je članove ogranaka Udruge dragovoljaca i veterana s područja čitave Sisačko-moslavačke županije koji su se natjecali u nekoliko disciplina, među kojima su kuglanje, kartanje i pikado.

– Nakon postrojavanja sudionika i otvaranja ovogodišnjih igara, izaslanstvo popovačkog Ogranka UDVDR-a odalo je počast poginulim braniteljima kod spomen obilježja generalu Zvonimiru Červenku u Podbrđu, naglasio je predsjednik Udruge Goran Petreković.

Okupljene sudionike susreta i domaćine pozdravio je gradonačelnik Josip Mišković s predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom zahvaljujući im na njihovu nemjerljivu doprinosu u borbi za slobodu Hrvatske kao i svim aktivnostima koje i danas u miru iniciraju kako bi promovirali vrijednosti i štitili dignitet Domovinskog rata.

Događanja
Popovača