Program počinje u 11 sati

U Novskoj sutra četvrto izdanje NOVsky Art & Science festival

NOVsky Art & Science festival cjelodnevna je manifestacija koja se ističe specifičnim spojem znanosti i umjetnosti koji se nadopunjavaju i stvaraju zanimljiva i edukativna iskustva kroz igru i zabavu
306591482_5422031307846138_188103977409332343_n-1

NOVsky Art & Science festival u organizaciji Udruge mladih Novska, Grada Novske i Razvojne agencije NORA, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, ove se godine četvrti put otvara sutra, 15. rujna, u 11 sati u gradskom parku.

NOVsky Art & Science festival cjelodnevna je manifestacija koja se ističe specifičnim spojem znanosti i umjetnosti koji se nadopunjavaju i stvaraju zanimljiva i edukativna iskustva kroz igru i zabavu. Festival četvrtu godinu okuplja znanstvenike, sveučilišne profesore, nastavnike, popularizatore znanosti, voditelje udruga te djecu koja svakodnevno sudjeluju u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima vezanim za STEM područje. Izlagači imaju priliku kroz interaktivne radionice i edukacije prezentirati svoja dostignuća i zanimljivosti otkrivene tijekom godine, a djeca izoštriti komunikacijske i prezentacijske vještine.

Ove godine, iz mnoštva zanimljivih STEM i ART tema ističe se Mobilni planetarij Odiseja, krevet od čavala, Upps we have 180° rotation, radionice robotike, programiranja, skejtanja, modelarske, grafiterske meteorološke radionice, lansiranje raketa, pisanje 3D olovkama i još mnogo zanimljivih aktivnosti. Edukacija i zabava se nastavljaju i u večernjim satima kada se družimo uz glazbu i light show DJ FVLCRVM.

Događanja
Novska