U listopadu se u Ivanić-Gradu otvara Capitol Park

Capitol Park Ivanić Grad svoja vrata će otvoriti u listopadu, u obnovljenoj zgradi Konzuma blizu centra grada te postati nova shopping destinacija za više od 9.000 stanovnika Ivanić Grada

Nakon petnaest godina djelovanja u Hrvatskoj i uspješnog vođenja jedanaest retail parkova i trgovačkih centara diljem zemlje, Londonska tvrtka Poseidon Group koja se bavi investiranjem, razvojem, upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svog Capitol Park lanca u Hrvatskoj. Do konca 2020. godine, Poseidon će voditi petnaest Capitol Parkova u regiji.

Capitol Park Ivanić Grad svoja vrata će otvoriti u listopadu, u obnovljenoj zgradi Konzuma blizu centra grada te postati nova shopping destinacija za više od 9.000 stanovnika Ivanić Grada. Capitol Park će na oko 5.000 m2 predstaviti tri međunarodna branda, koji po prvi puta otvara svoje poslovnice u gradu, a to su: Pepco, TEDI i Kik Textilien. U zgradi će kao važni zakupci ostati Konzum i caffe bar. Ovaj retail park će time postati novo mjesto za kupovinu pri čemu će stvoriti 50 radnih mjesta za lokalno stanovništvo.

-Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brendovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu- naglasio je vrijednosti kojima Capitol Park pridonosi svakoj lokalnoj zajednici u kojoj djeluje direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn.

Capitol Park platforma je dio retail portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova i centara kojima širom JI Europe upravljaju, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1.000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Tvrtka s partnerima i investitorima iz cijelog svijeta aktivno surađuje i na ostalim projektima kako u Velikoj Britaniji tako i u JI Europi.