Advent u Petrinji

U Centru novog života otvoreno besplatno klizalište

Klizalište će biti otvoreno do 15. siječnja 2024. godine, a ulaz i klizaljke su besplatne
IMG-20231206-WA0030-1536×1152Grad Petrinja

U sklopu ovogodišnjeg programa Adventa u Petrinji jučer je u Centru novog života održan program za djecu – doček svetog Nikole.

Za dragog gosta priređen je veseli program uz ples i pjesmu u kojem su sudjelovali Dječji vrtić Petrinjčica, školski zbor Vjeverice OŠ I. G. Kovačić Gora, Gradski dječji zbor Slavulj, školski zbor, tamburaši i mali folklor OŠ Mate Lovraka te plesačice i plesači Sportskog plesnog kluba Petrinia. Veliki broj petrinjskih mališana došao je dočekati i pozdraviti svetog Nikolu, a dječje zadovoljstvo upotpunjeno je i otvorenjem klizališta. Svetog Nikolu dočekala je i gradonačelnica Magdalena Komes.

– U sklopu bogatog adventa u našem gradu između ostalog danas, na dan svetog Nikole, darujemo naše najmlađe i to otvorenjem klizališta koje je i ove godine besplatno za naše sugrađane. Vesele nas ovakvi događaji u našem gradu, a bit će ih još budući da je program ovogodišnjeg adventa zaista bogat, od predstava za djecu, klizališta, koncerata i vjerujem da će svi naši sugrađani naći nešto što im odgovara, kazala je gradonačelnica.

Slaven Kadečka, direktor Poslovnih zona d.o.o. Petrinja koje su organizator jučerašnjeg programa, pojasnio je kako će klizalište biti otvoreno do 15. siječnja 2024. godine, a ulaz i klizaljke su besplatne. Posjetitelji su počašćeni i besplatnim sladoledima koji su donacija Hrvatskog Caritasa.

Događanja
Petrinja