Dobro odrađen posao

Tea Ilijević brončana seniorka, a srebrna mlađe seniorka

Već uobičajeno, Tea je osvojila medalju
Tea Ilijević 3. mjesto seniorke Osijek 28.05.2023.

Dan nakon juniorskih uzbuđenja u Osijeku, je 28. svibnja održano prvenstvo države u seniorskim kategorijama. Zbog promjene pravilnika o dobnim kategorijama izgubili smo treću članicu ženske ekipe, tako da je nastupila muška ekipa i dvije dame pojedinačno.

-Naše seniorke, Tea Ilijević i Lorena Kušan dobro su odradile svoj dio posla. Već uobičajeno, Tea je osvojila medalju. Ovog puta treće mjesto najviše zbog problema s puškom. Naime, u drugoj seriji je došlo do kvara koji je Gjorgji Arsoski brzo otklonio te je Tea nastavila boljim pogotcima grabiti prema medalji. Nakon druge serije je bila na osmom mjestu! Ukupno pogodivši 362 kruga osvojila je spomenutu broncu, dok je kao mlađa seniorka osvojila srebrnu medalju- izvijestili su iz sisačke HVIDR-e.

Lorena Kušan je pogodila 348 krugova što joj je donijelo deveto mjesto ukupno i šesto mjesto u kategoriji mlađih seniorki.

Seniori u sastavu Siniša Lovrenović, Gjorgji Arsoski i Tihomir Ilijević osvojili su peto mjesto ekipno s 1044 kruga. Pojedinačno je najbolji bio Ilijević s 353 kruga što mu je donijelo tek 16. mjesto. S 348 krugova Arsoski se smjestio na 20. mjesto,dok je Lovrenović 22. s 343 kruga.

Sisak
Sport