Tradicija se nastavlja

Sveti Nikola poklonima razveselio djecu Posebnog odjela OŠ Zvonimira Franka i članove Udruge OSI

Bila je to prilika za predbožićno druženje i podjelu poklona
20231207_111519.dd04165825a81b3b4a31e8165afcb3f7Grad Kutina

Predstavnici Grada Kutine i ove godine tradicionalno su posjetili Poseban odjel OŠ Zvonimira Franka i Udrugu OSI kako bi obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom te darivali učenike i članove prigodnim paketićima i poklonom za sv. Nikolu.

Posjetu Posebnom odjelu OŠ Zvonimira Franka nazočili su zamjenica gradonačelnika Grada Kutine Ivana Grdić i pročelnik UO za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Željko Tomičić sa suradnicima, a gradskoj delegaciji pridružila se i zamjenica predsjednice Dječjeg gradskog vijeća Mia Žutić. Posjetu Udruzi OSI nazočili su gradonačelnik Zlatko Babić i pročelnik Željko Tomičić.

Bila je to prigoda za zajedničko predbožićno druženje i podjelu poklona učenicima Posebnog odjela i članovima Udruge OSI, a Grad je također bogatiji za unikatne uratke koje su oni sami izradili za goste. Ravnatelj škole Dario Duda i učiteljice Odjela za djecu s posebnim potrebama detaljnije su upoznali zamjenicu gradonačelnika i pročelnika s njihovim svakodnevnim aktivnostima koje su usmjerene na uspješno integriranje djece u odgojno obrazovni proces primjeren njihovim sposobnostima.

Direktorica Udruge OSI Vesna Butina upoznala je gradonačelnika Zlatka Babića i pročelnika Željka Tomičića s radom i potrebama Udruge.

Gradonačelnik Zlatko Babić i zamjenica Ivana Grdić pohvalili su sve napore koji se ulažu kako bi učenici Posebnog odjela i članovi Udruge OSI imali odgovarajući tretman i uspješno se integrirali u zajednicu, a uz božićnu čestitku obećali su podršku Grada Kutine u svim njihovim budućim aktivnostima.

Događanja
Kutina