Ekipa na vrhunskom nivou

Strijelci sisačke HVIDR-e u Vukovaru odnijeli tri medalje i ekipni pehar

Tea Ilijević svojim je nastupom zaradila i plaketu najboljeg strijelca turnira
naslovna

Proteklog se vikenda gađao 19. turnir Grič 7 u Vukovaru koji se održava u povodu Dana sjećanja na vukovarske ratne strahote, a četveročlana ekipa Športskog streljačkog kluba HVIDR-a Siska bila je očekivano na vrhunskom nivou. Iako konkurencija nije bila slaba, u Sisak dolaze tri pojedinačne medalje i ekipni pehar ukupnog pobjednika turnira.

Podsjetimo, klub s tog turnira ima čak četiri plakete najboljeg strijelca turnira – Nikolina Knežić, Dragan Krnjajić, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević; a od danas ima i petu, odnosno drugu za obitelj Ilijević. Naime, Tea Ilijević je rezultatom 195 krugova osvojila 1. mjesto i plaketu.

Zanimljivo je da je Zoja Šaban sa 189 krugova osvojila srebro, dok je Tara Branković s broncom i 185 krugova zaokružila najbolje tri natjecateljice. Ujedno je spomenuta trojka činila ekipu koja je s 569 krugova pobijedila ispred uvijek opasnih natjecatelja iz Marije Bistrice za 5 krugova.

Jedini muški predstavnik, Siniša Lovrenović pogodio je odličnih 189 krugova, ali muška konkurencija bila je još jača te je Siniša osvojio nezahvalno 4. mjesto.

Nakon natjecanja članovi kluba obišli su Memorijalno groblje i Ovčaru te upalili svijeće za sve vukovarske žrtve.

Sisak
Sport