Najnovija tehnološka dostignuća

Sljedeći tjedan Sajam robotike i automatizacije u Sisku

Sajam robotike i automatizacije će se održati 25. listopada
Processed With Darkroom

U izdvojenim prostorijama Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen Sajam robotike i automatizacije.

Sajam je najavio i zamjenik Mihael Jurić koji je izjavio kako je ponosan u ime Sisačko-moslavačke županije što unutar nadležnog sustava obrazovanja imamo Tehničku školu Sisak koja ima vrlo kvalitetne projekte, a jedna od njih je ovaj Sajam robotike i automatizacije.

– Izuzetno smo ponosni i na to što prvi u Hrvatskoj u sklopu naše Tehničke škole Sisak imao smjer tehničar za robotiku, novo zanimanje koje prati trend i potrebe tržišta, izjavio je Jurić.

Ravnatelj Davor Malović je dodao kako će se na sajmu predstaviti sve tvrtke partneri od kojih je škola nabavila opremu te će tom prilikom sva oprema biti u funkciji.

Sajam robotike i automatizacije će se održati 25. listopada i dio je programskih aktivnosti Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak. Održava se s ciljem prikazivanja najnovijih tehnoloških dostignuća u području automatizacije industrijskih procesa i robotike, ali će predstaviti i Centar te njegove strukovno nastavne procese i modernu opremu koja mu tu omogućuje.

Događanja
Sisak