Grad subvencionira troškove

Sisačkim studentima jeftinije mjesečne i polumjesečne autobusne karte

Studenti pravo na subvenciju mogu ostvariti putem e-maila ili osobno
autopromet sisak

Grad Sisak će redovitim studentima s njegovog područja i u akademskoj godini 2023./2024. subvencionirati 25% troškova mjesečnih i polumjesečnih karata za prijevoz autobusom na relacijama Sisak-Zagreb, Sisak-Petrinja i Sisak-Kutina.

Studenti pravo na subvenciju mogu ostvariti putem e-maila ili osobno, tako što ispunjen ZAHTJEV te potvrdu o statusu redovitog studenta za akademsku godinu 2023./2024. i kopiju osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu, pošalju na email [email protected] ili donesu osobno na adresu Ulica Marijana Cvetkovića 8 u razdoblju od 8 do 16 sati. Studenti koji ispunjavaju uvjete, dobit će, e-mailom ili na licu mjestu, potvrdu koju trebaju predati na blagajni Auto prometa Sisak ili Čazmatransa.

Napominjemo da HŽ Putnički prijevoz do 31. prosinca nastavlja s provođenjem mjere koja svim stanovnicima potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije omogućuje besplatan prijevoz vlakom te stoga do kraja ove kalendarske godine nema potrebe za subvencijom željezničkog prijevoza.

Potvrdom za subvenciju prijevoza, koju uz navedene dokumente dobivaju od Grada Siska, studenti uz doplatu kupuju mjesečnu ili polumjesečnu kartu. Studenti koji ostvare pravo na subvenciju ulaze u popis korisnika koji vrijedi od 1. listopada 2023. do 30. lipnja 2024. godine te od 1. do 30. rujna 2024. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 044/635-516.

Aktualno
Sisak