Sastanak s gradonačelnikom

Sastao se Mjesni odbor Voloder, ovo su aktualne teme sastanka

Među najznačajnijim temama koje su aktualizirane na sastanku bila je realizacija projekata rekonstrukcije pješačke staze i mosta u Moslavačkoj ulici, odnosno u Gornjem Krivaju
vmovoloder

Mjesni odbor Voloder održao je sastanak na kojem je o komunalnim potrebama ovog naselja te organizaciji ovogodišnje Voloderske jeseni raspravljano s gradonačelnikom Josipom Miškovićem i predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom.

Među najznačajnijim temama koje su aktualizirane na sastanku bila je realizacija projekata rekonstrukcije pješačke staze i mosta u Moslavačkoj ulici, odnosno u Gornjem Krivaju.

– Riječ je o županijskoj prometnici i u tijeku je korekcija projekta nakon čega će biti stvoreni uvjeti da se pristupi radovima, a što nije realno za očekivati ove godine. Kada je riječ o radovima planiranima za ovu godinu, u tijeku je izgradnja vodovodne mreže u Ulici Hruševljani, nastavlja se presvlačenje nerazvrstanih cesta te će se rješavati uspon u Ulici svete Barbare prema Paklenici, naglasio je gradonačelnik te izvijestio kako je u tijeku i postupak kupnje zemljišta u vlasništvu Moslavine d.o.o. u središtu naselja koja će poslužiti za izgradnju prometnice. Također je najavio i izradu projektne dokumentacije za Dječji vrtić Voloder na zemljištu u vlasništvu Grada.

U okviru ovog susreta predsjednik Mjesnog odbora Danijel Sučija je s ostalim prisutnim članovima upozorio i na potrebu sanacije ceste prema školi, izgradnju vodovodne mreže u srednjem dijelu Ulice Leščak, mosta u Donjem Krivaju te postavljanje nadstrešnice na željezničkoj stanici.

Događanja
Popovača