Priprema se Gastro Turopolja. Pogledajte što vas sve čeka

19. Gastro Turopolja zaživjet će u malo drugačijem, ali nimalo slabijem, izdanju nego dosadašnjih godina

Iako u pomalo izmijenjenom i prilagođenom izdanju, Gastro Turopolja ni ove godine neće zaobići sve drage gurmane i sladokusce koji rado uživaju u finoj domaćoj hrani i piću, pomno biranim jelima tradicijske kuhinje ili pak novitetima okusa dobro poznatih nam majstora goričke kulinarske i slastičarske scene.

19. Gastro Turopolja zaživjet će u malo drugačijem, ali nimalo slabijem, izdanju nego dosadašnjih godina, poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Gastro tjedan od 5. do 11. listopada

Povodom Gastro tjedna, koji će potrajati od 5. do 11. listopada, otvaraju se vrata restorana gdje sve po povoljnim cijenama čekaju vrhunske delicije. Zavirite u kuhinje najpoznatijih goričkih restorana i ugostiteljskih objekata, uživajte u finim jelima po promotivnim cijenama, počastite sebe i drage vam osobe. Doživite goričke kuhinje iz druge perspective i umjesto da oni dođu k vama, ove godine vi dolazite k njima!

Gospodarski sajam i Festival craft pive

Ono što se priprema na otvorenom, na platou oko Muzeja Turopolja, je 2. Gospodarski sajam i 4. Velikogorički festival Crafta. Ove dvije manifestacije održat će se za vikend, 9. i 10. listopada, s tim da će Gospodarski sajam produžiti za još jedan dan, a na njemu ćete imati prilike razgledati i kupiti proizvode goričkih obrtnika i proizvođača.

Festival crafta ove godine promovira nekoliko domaćih pivovara koje će po povoljnim cijenama točiti vrhunsko pivo, a održat će se pod nazivom Craftyard B-strana, u čast svim B-stranama starih vinilnih 7-inčnih gramofonskih ploča. Uz pivo ide i dobra glazba pa vas tako u petak, 9.10. čeka Stampedo, a u subotu, 10.10. Retrodukcija.

Hrvatska
Ostalo
Regija