Poticanje zdravog stila života

Popovačka bolnica organizirala Zeleni sajam zdravlja

Posjetiteljima su ponuđeni brojni sadržaji kao što su besplatna savjetovanja, analize i mjerenja referentnih vrijednosti šećera, masnoće, krvnog tlaka, IBM-a, predstavljanje smjernica pravilne prehrane, medicinskog wellnessa te vježbanja uz fizioterapeute i sportskog trenera
sajamzdravlja-v

U okviru programa obilježavanja 90. obljetnice uspješnog djelovanja bolnice, u organizaciji Neuropsihijatrijske bolnice „dr. Ivan Barbot“ Popovača danas je u bolničkom perivoju održan Zeleni sajam zdravlja.

Posjetiteljima su u ugodnom okruženju prekrasne prirode na sajmu ponuđeni brojni sadržaji kao što su besplatna savjetovanja, analize i mjerenja referentnih vrijednosti šećera, masnoće, krvnog tlaka, IBM-a, predstavljanje smjernica pravilne prehrane, medicinskog wellnessa te vježbanja uz fizioterapeute i sportskog trenera. Na sajmu su svoje aktivnosti predstavile različite ambulante, odnosno poliklinike i službe, a na “90 godina humanosti u službi zdravlja” ove ustanove podsjetila je prigodna i bogata izložba.

– Zeleno je boja mentalnog zdravlja, a Neuropsihijatrijska bolnica ‘dr. Ivan Barbot’ Popovača nositelj je projekta ‘Zelene bolnice’ u cilju poticanja zdravog stila življenja, poručili su iz popovačke bolnice na današnjem sajmu kojeg je, među ostalima, posjetio i gradonačelnik Josip Mišković sa suradnicima.

Događanja
Popovača