Natjecanje okupilo 440 učenika

Popovača domaćin prvom dana natjecanja u mini nogometu za djevojčice i dječake

Završni dan natjecanja u mini nogometu održat će u petak u Novskoj
šss_mali_nogomet

Školski sportski savez SMŽ jučer je u Popovači održao prvi dan natjecanja u mini nogometu za djevojčice i dječake Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenje natjecanja organizirano je u OŠ Zorke Sever gdje je himnu RH izveo zbor OŠ Popovača, a natjecateljima su se obratili i poželjeli sreću Ljiljana Gavranović i Josip Šimunović ispred ŠPS SMŽ, Davor Ivić, predsjednik ŽNS SMŽ i gradonačelnik Josip Mišković koji je ovo natjecanje i otvorio. Nakon otvorenja natjecanje je održano na terenima SNK MOSLAVAC.

Sudjelovale su 32 ekipe, a od toga devet ekipa djevojčica, odnosno ukupno 440 učenica i učenika koji su odigrali 35 utakmica u grupama i četvrtfinalu na četiri terena. Također, važno je napomenuti da su na natjecanju u mini nogometu sudjelovali i učenici s teškoćama sa svojim voditeljima Ivanom i Dejanom te su primili i zaslužene medalje.

U polufinale plasirale su se djevojčice ŠŠD SLAVONAC OŠ Josipa Kozarca Lipovljani, ŠSD ZORA OŠ Zorke Sever Popovača, ŠSD VRBINA OŠ Ivana Kukuljevića Sisak, ŠSD MOSLAVAC OŠ Popovača i dječaci ŠSD ZORA OŠ Zorke Sever Popovača, ŠSD POLET OŠ 22. lipnja Sisak, ŠSD RIBARI OŠ Braća Ribar Sisak te ŠSD VIHOR OŠ Mate Lovraka Kutina.

 

Popovača
Sport