Plavci na terenu

Policajci za vikend imali pune ruke posla: Ovo su sve zatekli na cestama

Mnogi od njih uhićeni su na mjestu događaja
policija

Policijska uprava sisačko-moslavačka proteklog je vikenda na terenu imala pune ruke posla.

Tako su u petak, oko 18:15 sati, u mjestu Rosulje policajci zaustavili 62-godišnjaka koji je vozio pod utjecajem od 1,98 promila alkohola u krvi. Zadržan je do otrježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog.

U subotu su policajci, tijekom kontrole prometa u mjestu Sela, oko 11 sati zaustavili 51-godišnjaka koji je vozio automobil na koji su stavljene nepripadajuće registarske tablice. Kazneno je prijavljen zbog krivotvorenja isprave.

Također u subotu, 54-godišnjak se u poslijepodnevnim satima dovezao na granični prijelaz Dvor, iako mu traje zabrana upravljanja motornim vozilima. Slijedi mu optužni prijedlog.

U nedjelju su, oko 7:30 sati, na autocesti A11 kod odmorišta Pešćenica, policajci uhvatili 33-godišnjaka koji je vozio pod zabranom i s nevažećom prometnom dozvolom. Uhićen je i doveden pred sud koji mu je odredio novčanu kaznu od 1.590 eura te zabranu upravljanja dodatna četiri mjeseca.

Naposljetku, u nedjelju su policajci u Petrinji, oko 21 sat, zaustavili automobil sisačkih tablica kojim je pod utjecajem od 1,98 promila alkohola u krvi vozio 58-godišnjak. Uhićen je i čeka suđenje.

Crna kronika
Dvor
Hrvatska Kostajnica
Lekenik
Petrinja
Sisak