Pokrenut web shop „Pun ceker“

pun_ceker_webshop00005

Župan Ivo Žinić sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te upraviteljem Zajednice proizvođača Sisačko- moslavačke županije Miljenkom Žamarijom svečano je pokrenuo web shop trgovinu „Pun ceker“ u prostoru nove prodavaonice u Rimskoj ulici 8 u Sisku. Kako je naglasio župan naglasio, Zajednica proizvođača kroz ovaj projekt želi proširiti poslovanje i distribuciju svojih proizvoda.

-Web-shop trgovina „Pun ceker“ ulistana i na platformi e-kupi tako da su njihovi proizvodi sada dostupni praktički i na cijelom teritoriju Hrvatske- naglasio je župan Žinić.

Dostava namirnica je besplatna u administrativnim granicama grada Siska, a u skoroj budućnosti priprema se pilot program dostave kupljenih artikala u gradu Sisku putem dronova.

-U taj projekt želi uključiti više subjekata poput Zajednice tehničke kulture, Industrijske škole i zainteresiranih tvrtki i pojedinaca- kazao je Žinić.

Zajednice proizvođača Sisačko-moslavačke županije u svom sustavu 122 dobavljača te nudi 1143 proizvoda. Na web shopu je ulistano 240 proizvoda, a trenutno je u fazi fotografiranja još oko 400-tinjak proizvoda koji se namjeravaju ulistati kroz nekoliko dana.

Aktualno
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak