Početkom sljedeće godine u Ivanić-Gradu se otvara SPAR

U Ivanić-Grad su krenuli pripremni radovi na gradilištu gdje će svoja vrata otvoriti novi SPAR supermarket

U Ivanić-Grad su krenuli pripremni radovi na gradilištu gdje će svoja vrata otvoriti novi SPAR supermarket. Lokacija budućeg novog supermarketa nalazi se na gradskoj obilaznici odmah na ulasku u naselje Donji Šarampov, gdje će građani na 1200m2 prodajnog prostora i 800m2 parkirališnih mjesta moći pronaći proizvode poznatih brendova i SPAR robnih marki.

Gradilište budućeg SPAROVA supermarketa obišao je i gradonačelnik Javor Bojan Leš.

-Uložili smo dodatne napore kako bismo bili na usluzi investitoru. Drago mi je da smo u rekordnom vremenu uspjeli riješiti svu potrebnu dokumentaciju kako bi realizirali ovaj projekt, koji za grad ima veliki gospodarski aspekt budući da će se otvoriti 40-ak radnih mjesta u sektoru trgovine- kazao je gradonačelnik istaknuvši kako Ivanić-Grad ima potrebu za jednim ovakvim trgovačkim lancem.

Igor Đuran | 044Portal

I direktor tvrtke Arturus Verona Damir Pavlić istaknuo je veliku važnost i susretljivost grada u realizaciji ove investicije.

-Uspješno smo u rekordnom vremenu ispunili sve preduvjete kako bi se danas nalazili na velikom gradilištu. Ovo je dokaz da se samo udruženim snagama može usprkos pandemiji započeti i realizirati ovakve investicije koje su značajne za naše gospodarstvo- kazao nam je Pavlić.

Završetak radova predviđen je do kraja siječnja 2021., dok će SPAR svoja vrata kupcima otvoriti u prvom kvartalu 2021. godine.