Gradsko vijeće Grada Siska

Ovo su dobitnici ovogodišnjih priznanja Grada Siska

Priznanja će nagrađenima biti dodijeljena na svečanoj sjednici u povodu Dana grada
gradsko vijeće grada siska

Na jučer održanoj 16. sjednici Gradskog vijeća vijećnici su odlučili o dobitnicima Godišnjih nagrada Grada Siska, pohvala i zahvalnica zaslužnim Siščanima, koje su predložile udruge, ustanove i pojedinci.

Ove godine godišnje nagrade dobit će Silvije Vadla za iznimna postignuća na području kulture, odnosno scenske i filmske umjetnosti, sisački slikar Alem Biočić koji je zaslužan za najbolja ostvarenja na području likovne i primijenjene umjetnosti te u promidžbi Grada Siska i lva Dužić za osobit doprinos na području književnosti i knjižničarstva, posebno za djecu i mlade.

Pohvale Grada Siska ove se godine dodjeljuju lvani Tkalčić za osobite rezultate postignute na području likovne umjetnosti, Miloradu Galiću za izuzetne rezultate koji iziskuju izuzetnu sposobnost na području medicine, za stručnost, razboritost i profesionalnost te Igoru Lisecu za izuzetnu sposobnost, hrabrost i požrtvovanje prilikom spašavanja ljudskog života.

Zahvalnica Grada Siska dodjeljuje se Sanji Basta za izniman stručni doprinos na području odgoja i obrazovanja, mentorstva učenika na natjecanjima, predavanja, za organizaciju radionica i inovativnih metoda poučavanja te unaprjeđenje rada u osnovnom školstvu. Zahvalnicu će ove godine primiti i Vesna Majdandžić i to za izniman stručni doprinos na području osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja, na području mentorstva učenika na natjecanjima, održanim predavanjima, radionicama i edukacijama, objavljenim stručnim člancima, nastavnim materijalima i obrazovnim sadržajima.

Priznanja će nagrađenima biti dodijeljena na svečanoj sjednici u povodu Dana grada koja će se održati u petak, 2. lipnja, u atriju Gradskog muzeja Sisak.

Politika
Sisak