Donosimo detalje

Otvoren poziv za dodjelu javnih priznanja Grada Siska

Rok za podnošenje prijedloga je 17. travnja
Sisak-šetnica-1024×684

Grad Sisak objavio je poziv za dodjelu javnih priznanja Grada Siska. Priznanja koja se dodjeljuju u okviru obilježavanja Dana grada Siska su Nagrada Grada Siska, Pohvalnice i Zahvalnice, proglašenje počasnim građaninom Siska i Povelja suradnje. Plaketa Marijan Celjak – junak obrane grada Siska u Domovinskom ratu dodjeljuje se prigodom obilježavanja Dana branitelja grada Siska.

Prijedlog za dodjelu javnog priznanja može podnijeti Gradsko vijeće Grada Siska, gradonačelnica i zamjenici gradonačelnice, politička stranka, udruga i grupa građana i pojedinci. Prijedlog mora sadržavati ime i prezime predložene osobe ili naziv pravne osobe te za koje javno priznanje se predlaže, kao i područje za koje se predlaže dodjela javnog priznanja Grada Siska. Prijedlog uz ostalo sadrži osnovne podatke o kandidatu i obrazloženje prijedloga, a predlagatelj može uz prijedlog dostaviti i mišljenja drugih sredina, odnosno tijela i pojedinaca te članke iz novina i literature, odnosno stručnih i znanstvenih analiza i slično.

Prijedlog se u pisanom obliku putem poštanskih usluga ili osobno podnosi na adresu Odbora za javna priznanja (Marijana Cvetkovića 8) ili na elektroničku adresu [email protected]. Rok za podnošenje prijedloga je 15 dana od dana objave poziva za dodjelu javnih priznanja Grada Siska, zaključno na dan 17. travnja.

Dodatne informacije možete pronaći OVDJE.

Aktualno
Sisak