Ulaganje vrijedno 17 tisuća eura

Nova rasvjeta na kutinskom pumptracku i skateparku

U planu je također izgradnja paviljona s klupama, roler poligona i kvalitetnog parkirališta
982_5Grad Kutina

Prve instalacije kutinskog Urbanog sportskog parka su pumptrack i skatepark u vrijednosti od 200 tisuća kuna. Pumptrack i skatepark rezultati su zalaganja mladih skatera i Grada Kutine nakon čije se izgradnje može reći da je sve bliže realizacija Urbanog sportskog parka Kutina kojim će se podno kutinskog bazena izgraditi sportsko-rekreativna oaza namijenjena svim sportašima i entuzijastima željnima novih i atraktivnih sadržaja u Kutini. Na pumptracku i skateparku postavljena je rasvjeta što će svim posjetiocima i zaljubljenicima ovog sporta omogućiti i večernju vožnju. Vrijednost postavljanja rasvjete je 17 tisuća eura.

– Kutina raspolaže projektom Urbani sportski park. Nakon pumptracka i skateparka u planu je izgradnja paviljona s klupama za druženje posjetioca ovih terena i roditelja koji dođu u pratnji djece. U planu nam je također izgradnja roler poligona i kvalitetnog parkirališta. Smatram da je projekt Urbani sportski park jedan uistinu lijep projekt koji će dati kvalitetan sadržaj mladima za njihove rekreativne aktivnosti, istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić.

Radove na postavljanju rasvjete obišli su gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji predsjednika Gradskog vijeća Grada Kutine Nebojše Čovića, pročelnika Eduarda Gelešića i suradnika te skatera i inicijatora izgradnje skateparka Patrika Šlibara koji je ovom prilikom iskazao zadovoljstvo zbog radova na postavljanju rasvjete čime će se omogućiti sportske aktivnosti u večernjim satima kada je znatno ugodnije i prikladnije s obzirom na visoke temperature i nedostatak hlada u tom dijelu terena.

Događanja
Kutina