Ususret tržištu rada

Kutinski poslodavci predstavili se maturantima Tehničke škole

Poslodavci su imali priliku predstaviti svoju tvrtku i potrebe za radnicima, a učenici su dobili niz informacija o poslovima i radnim mjestima koja se nude u našem gradu
WhatsApp Image 2023-05-16 at 09.14.38 (1)4564

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina u suradnji s Tehničkom školom Kutina organizirao je predstavljanje kutinskih poslodavca maturantima Tehničke škole. Predstavljanje je održano u Poduzetničkom inkubatoru PUNK, a učenicima završnih razreda predstavili su se Turbomehanika d.o.o., Ziegler d.o.o., Cjevomont d.o.o. i Selk d.d.

Uloga Zavoda za zapošljavanje kao jednog od dionika na tržištu rada je povezivati poslodavce i potencijalne radnike. Ovo događanje organizirano je upravo sa svrhom povezivanja poslodavaca i budućih zaposlenika. Poslodavci su imali priliku predstaviti svoju tvrtku i potrebe za radnicima, a učenici su dobili niz informacija o poslovima i radnim mjestima koja se nude u našem gradu.

Na kraju događanja djelatnici Zavoda za zapošljavanje predstavili su usluge Zavoda te ponudili pomoć učenicima pri pripremi za zaposlenje. Svi dionici izrazili su zadovoljstvo ovakvim događanjem i najavili slične događaje i u sljedećoj školskoj godini.

Događanja
Kutina