Počinju radovi

KUTINA: Zatvara se dio Kolodvorske ulice

Riječ je o dionici od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV do križanja s Tržnom ulicom, i to u razdoblju od 27. travnja do 1. lipnja
cesta radovi

Iz Grada Kutine obavještavaju mještane da se zbog izgradnje kućnih priključaka na sustav javne vodoopskrbe i odvodnje privremeno za sav promet zatvara dio Kolodvorske ulice.

Riječ je o dionici od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV do križanja s Tržnom ulicom (u segmentima od 50 m), i to u razdoblju od 27. travnja do 1. lipnja. Promet zatvorenim dijelom ulice bit će omogućen vozilima hitnih službi, svim stanarima zatvorenog dijela ulice i svim korisnicima poslovnih subjekata koji rade na navedenom dijelu ulice.

Prilaz stanici za tehnički pregled vozila za osobne automobile može biti iz dva smjera: iz smjera Tržne ulice i drugim pravcem preko Vinkovačke i Metanske ulice, dok je za teretna vozila prilaz stanici za tehnički pregled vozila isključivo preko Vinkovačke ulice na Metansku ulicu te dalje na otvoreni dio Kolodvorske ulice do stanice za tehnički pregled vozila.

Kutina
Ostalo