Karlo Kodrić i Nikolina Knežić najbolji sisački sportaši

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Siska održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša za rezultate ostvarene u 2019. godini.

Nagrada za najboljeg sportaša dodijeljena je Karlu Kodriću iz Hrvačkog kluba, dok je najboljom sportašicom proglašena Nikolina Knežić iz Športsko streljačkog kluba HVIDR-a. Titula najbolje ženske sportske ekipe pripala je Športskom streljačkom klubu HVIDR-a te Hrvačkom klubu u konkurenciji najboljih muških ekipa. U kategoriji najboljeg mladog sportaša nagrada je uručena Roku Malinu iz Rukometnog kluba, a najboljim trenerom godine proglašen je Domagoj Orlić, također iz Rukometnog kluba.

Najuspješnija školska sportska društva su Školsko sportsko društvo Ribari iz Osnovne škole Braća Ribar te Gimnazijalac sisačke Gimnazije, dok su za iznimne rezultate nagrade uručene Športskom plesnom klubu Top Step, Streljačkom klubu gluhih Sluh i Marijanu Škledaru iz Športsko streljačkog kluba HVIDR-a. Zvonimir Jole Pavičić, Zvonko Perković, Husein Bobić i Nikola Bjelanović dobitnici su nagrade za dostignuća u razvoju sporta.

Dobitnicima su čestitke uputili i nagrade predali gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i njezin zamjenik Ivica Rendulić te predsjednik Zajednice sportskih udruga Marko Krička.