Na prijamu kod gradonačelnice

Karate klub Tigar dvostruki državni prvak

Na nedavno održanom državnom prvenstvu karatisti su osvojili sveukupno pet medalja
KK-Tigar-prijem-01-1024×606

Karatiste KK Tigar, osvajače medalja s nedavnog državnog prvenstva, primila je danas gradonačelnica Kristina Ikić Baniček sa suradnicima.

Svojim odličnim rezultatima i zlatnim medaljama Sisak i sisački sport promovirali su Ana Marie Barukčić i Mislav Plesivčak, koji je svojoj zlatnoj medalji pridodao i srebrnu. Izniman rezultat KK Tigar dopunile su Roza Jelčić i Roko Dumbović osvojivši brončane medalje.

U pratnji trenera Igora Lovrekovića mladi sisački karatisti, među kojima je bila i najmlađa Tea Buinac, na prijamu su podijelili dojmove s natjecanja održanog početkom lipnja u Zagrebu te otkrili planove i očekivanja za narednu sezonu. Sretni i zadovoljni s osvojenim mjestima, pred karatistima je kratak ljetni odmor nakon kojeg kreću s trenažnim procesom kako bi nastavili nizati izvrsne rezultate.

– Ljepši dio ovog posla je mogućnost i prilika da se družite s državnim prvacima i sportašima koji osvajaju medalje. Impresivan je rezultat koji su ovi mladi ljudi ostvarili i ja im želim uspješno ljeto jer ih već u listopadu očekuje prvenstvo u Veneciji na koje se žele plasirati. Drago mi je da su zadovoljni uvjetima treninga, stoga smo moj zamjenik i ja zadovoljni s onime što smo dosad učinili, a posebno nam je drago čuti o trenera da broj djece u klubu neprekidno raste. To je Sisak kakav želimo i nadalje graditi jer želimo da sva djeca dobiju sve što im je potrebno kako bi bili i iznimni sportaši, ali i iznimni učenici, rekla je gradonačelnica tijekom prijama.

Sisak
Sport