Dani Božića i adventske radosti

I u Popovači otvoreno besplatno klizalište

Popovačko klizalište otvoreno je do 7. siječnja svaki dan od 10 do 21 sat
naslovna-klizaliste

Na Trgu II ispred Doma kulture u Popovači, a u sklopu ovogodišnjeg programa “Dani Božića i adventske radosti”, uz fritule i topli čaj koje je pripremila Turistička zajednica, upriličeno je otvorenje klizališta.

Gradonačelnik Josip Mišković sa svojim zamjenikom Lovrom Miklaužićem na otvorenju klizališta naglasio je kako je riječ o nastavku jedne odlične tradicije koja je organizirana prvenstveno za zadovoljstvo najmlađim sugrađanima.

– Grad Popovača i Turistička zajednica i ove su godine organizirali klizanje, klizaljke i određena događanja koja će biti u sklopu klizališta poput škole klizanja, a sve je besplatno. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti, da će led biti kvalitetan i da će djeca uživati, napomenuo je gradonačelnik.

– Svaki vikend uz tradicionalno paljenje adventskih svijeća u našem gradu imamo i dodatni sadržaj za građane. Dakle, raznolik vjerski, kulturni i zabavni sadržaj za sve generacije. Ove subote tako će se po završetku obreda paljenja druge svijeće na Trgu II s početkom u 19 sati održati koncert Željka Krušlina Kruške. Potom nam slijede nastupi acoustic dua Ana&Bruno te acoustic dua Ivona&Marko. Naravno, nezaobilazni su koncerti naših učenika te tamburaškog orkestra, kao i tradicionalni Božićni sajam te doček Nove godine za djecu i odrasle, rekao je Miklaužić.

Otvorenju klizališta nazočili su učenici prvih razreda OŠ Popovača u pratnji svojih učitelja Željke Čupić i Dražena Čukelja.

Popovačko klizalište otvoreno je do 7. siječnja svaki dan od 10 do 21 sat, a ako vremenske prilike budu povoljne za njegovo održavanje taj će se termin i produžiti.

Događanja
Popovača