Poraz Kristine Ikić Baniček u Sisku

HDZ u Sisku osvojio 89 mandata

Najbolji rezultat na mjesnim izborima do sada za HDZ u Sisku
Fotografija 1

Siščani su uvjerljivo prepoznali tko radi za Sisak, tko provodi projekte, tko vraća život i nadu ovom gradu – Županijska uprava predvođena HDZ-ovim županom Ivanom Celjakom i njegovim timom. SDP kojeg vode Kristina Ikić Baniček i glavni tajnik SDP-a na nacionalnoj razini Marko Krička, koji vode Grad Sisak proteklih 10 godina, izgubili su povjerenje građana u odnosu na prethodne izbore, osvojili su samo 25 mandata, poručuju iz Gradske organizacije HDZ-a nakon održanih izbora za Vijeća Gradskih četvrti i mjesnih odbora.

U ukupnom poretku, HDZ je osvojio čak 27 od 37 gradskih četvrti i mjesnih odbora, odnosno HDZ je osvojio čak 73% svih gradskih četvrti i mjesnih odbora! Podsjetimo, prije 4 godine HDZ je osvojio 70 mandata, sada 89. SDP je imao 30, a sada ima samo 25, pri čemu je SDP ovaj put dobio izbore u samo 4 mjesna odbora. Sve nezavisne liste zajedno imaju ukupno 16 mandata, a SDSS 3 mandata.

-Hvala svima koji su izašli na izbore i pokazali da su prepoznali važnost projekata koje u Sisku provodi župan Ivan Celjak i njegov tim, a uz potporu i suradnju Gradske organizacije HDZ Sisak na čelu s Tomislavom Kraljem- ističu u HDZ-u.

 

Politika
Sisak