SKUP KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ U NOVOM JELKOVCU – Tražim povjerenje većine

Finiš je predsjedničke kampanje. Dva dana uoči izborne šutnje, još uvijek aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je skup u Sesvetama, u sportskoj dvorani u Novom Jelkovcu, koja je bila dupkom puna. Podršku su Grabar-Kitarović došli dati premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, kao i brojni ministri te saborski zastupnici.

Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala je tom prilikom s Matom Bulićem, ali i odaslala poruku ohrabrenja.

-U našem Zagrebu proglašavam pobjedu na predsjedničkim izborima. Tražim povjerenje većine i nisu mi bitne nikakve podjele nego zajedništvo, okupljanje oko programa za Hrvatsku koja zna, može i mora bolje- poručila je Grabar-Kitarović.

I premijer Andrej Plenković vjeruje u pozitivan ishod, jer prema njegovim riječima Zoran Milanović se pokazao kao loš premijer.

-Kolinda Grabar-Kitarović drži do dostojanstva Domovinskog rata, cijeni žrtvu hrvatskih branitelja i lik Franje Tuđmana. Pred nama je posve jednostavan izbor: podržimo Kolindu, učinimo da ne bude u nedjelju izabran čovjek koji se pokazao kao loš premijer i koji dijeli na ‘mi ili oni- kazao je između ostaloga Plenković.