Budućnost vatrogastva

DVD Podbrđe bogatiji za tri nova mlada člana

DVD Podbrđe održao je 91. redovnu godišnju skupštinu
dvd_podbrde-v

DVD Podbrđe održao je 91. redovnu godišnju skupštinu.

– U protekloj godini uspješno su provedene sve aktivnosti i zadaci postavljeni pred nas ostvarujući ciljeve društva, da na dobrovoljnoj osnovi razvijamo i unaprjeđujemo vatrogastvo i zaštitu od požara, sukladno tehničkom razvoju i drugim mogućnostima. Kontinuirano se vodila skrb o održavanju postojeće vatrogasne opreme, kao i o samom objektu, vatrogasnom spremištu, istaknula je, među ostalim, predstavljajući izvješće o radu predsjednica DVD-a Podbrđe Robertina Tomaić.

U okviru svog osvrta na rad društva zahvalila je na angažmanu svim članovima te na podršci i razumijevanju Gradu Popovači i gradskoj Vatrogasnoj zajednici.

Na skupštini usvojenim planom rada za ovu je godinu, među ostalim, obuhvaćen i daljnji rad na jačanju aktivnosti članova društva te održavanju preventive u ovom naselju.

Ovogodišnju skupštinu na kojoj je u DVD Podbrđe primljeno troje mladih novih članova, među ostalim su gostima pozdravili gradonačelnik Josip Mišković s predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom te zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Tomislav Jalžečić.

Događanja
Popovača