Održana godišnja skupština

DVD Gonja Gračenica nabavlja novi kombi i vatrogasnu opremu

Vodstvo društva na skupštini je izvijestilo o svom radu u protekloj te planovima za aktualnu godinu
dvd_gornja_gračenica_-_naslovna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Gračenica održalo je godišnju skupštinu na kojoj su prisutne izvijestili o svom radu u protekloj godini.

– DVD Gornja Gračenica trenutno broji 58 članova, koji su u protekloj godini imali dosta različitih intervencija – od poplava do intervencija uzrokovanih jakim nevremenom te jedan veliki požar. Najviše izlazaka bilo je baš za velikog nevremena koje je učinilo velike štete u cijeloj našoj županiji te smo tada bili na raspolaganju našim sumještanima kako bi im što više pomogli oko sanacija. Također, održavali smo redovito sastanke, sudjelovali na natjecanjima i na obilježavanju blagdana sv. Florijana, stoji u izvješću za 2023. godinu.

Što se tiče planova za tekuću godinu ističe se nabavka novog kombija i potrebne opreme, uvježbavanje vatrogasne desetine djece i mladeži za natjecanja, školovanje članova društva, održavanje skupštine te izvršenje svih obveza prema popovačkoj Vatrogasnoj zajednici te županijskoj Zajednici.

Skupštini su ispred Grada Popovače nazočili gradonačelnik Josip Mišković s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Popovače Sašom Jagarčecom.

Događanja
Popovača