Novo vodstvo kluba

Dijana Lipovac izabrana za novu predsjednicu ŠRK Moslavac

Nova predsjednica ovom je prilikom predstavila planove za tekuću godinu
šrk_moslavac_skupština_naslovnaž

Športski rukometni klub Moslavac održao je izbornu sjednicu na kojoj je za novu predsjednicu kluba izabrana Dijana Lipovac.

Osim toga, na skupštini je podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu, kao i planovi za tekuću koje je predstavila nova predsjednica.

– S početkom ljetne sezone u 2024. godini, plan je da se trenutni rukometaši koji se natječu u mini ligi Rugvica, prebace u ligu za djevojčice i dječake u kategorijama U11, a trenutne kategorije prebaciti u starije kategorije U13 djevojčice i U13 (ili U15) za dječake. Naši najmlađi polaznici rukometne škole potom se upisuju u mini lige u Rugvici koji će tako po prvi put prisustvovati u natjecateljskoj sezoni nakon pripremne škole rukometa. Ovo je pozitivni pomak gdje se nakon dužeg vremena generira sve više uzrasta rukometaša, i samim time popunjavaju generacije djevojčica i dječaka koje su nam nedostajale proteklih godina u natjecanjima u HRL. Plan je da ove godine imamo dvije generacije više u natjecanjima u HRL. Seniorska ekipa nastavlja svoje natjecanje u 3. HRL Središte gdje su rezultati i više nego zadovoljavajući te možemo s pravom reći kako nastavak jesenskog dijela natjecanja ide u smjeru seniora u viši rang natjecanja, rekla je Lipovac i nastavila:

– Klub je također pokrenuo upis dva člana seniorske ekipe u škole za trenere, gdje bi nakon završene trenerske škole u 2024. godini bili aktivni članovi kluba i kao treneri. S povećanjem broja djece, tj. natjecanja u 2024. godini, svakako ćemo imati potrebe za njihovim kvalificiranim radom s mlađim dobnim skupinama. Klub će nadalje poticati, u dogovoru s trenerima, odlazak u škole i vrtiće radi prezentiranja rukometa i samim time tražiti nove članove kluba kako bi se održao kontinuiran upis novih članova te samim time nastavak popunjavanja generacija.

Skupštini su nazočili gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković sa svojim zamjenikom Lovrom Miklaužićem i predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom.

Popovača
Sport