Dečman potvrdio mandat

Darko Dečman ostaje na čelu Športskog nogometnog kluba Sloga iz Potoka

U Potoku je održana izborna skupština Športskog nogometnog kluba Sloga
šnk_sloga_potok_naslovna

U subotu je u Potoku održana izborna skupština Športskog nogometnog kluba Sloga na kojoj je za predsjednika izabran dosadašnji predsjednik – Darko Dečman.

Također, podneseno je izvješće o radu za 2023. godinu te plan rada za 2024. godinu. U 2024. godini, plan im je nastaviti sudjelovanje u natjecanju kroz 2. ŽNL i Kup natjecanje u organizaciji NS Kutina. Zimsku stanku prije nastavka prvenstva iskoristit će za kompletiranje igračkog kadra, a svakako im je želja ostati u gornjoj polovici tablice. Cijelu zimsku stanku treninge će održavati u dvorani, dok se ne počne raditi na otvorenom.

– Želimo da se atmosfera u klubu i solidni rezultati nastave i u 2024. godini, a da bi to ostvarili potrebno je konstantno raditi na poboljšanju postojećih uvjeta za sve korisnike igrališta i klupskih prostorija. Nastavit ćemo s uređenjem prostorija kluba te ih pokušati urediti i adekvatno opremiti kako bi se naši igrači i članovi mogli družiti i izvan nogometnih aktivnosti, a što bi svakako pridonijelo većem zajedništvu i poboljšanju atmosfere u klubu. Prvenstveno tu mislimo na uređenju WC-a, ali i uređenje prostorije na katu za sastanke i ostale potrebe kluba. Na nogometnom terenu potrebno je izvršiti nasipavanje neravnina, a bit će potrebno valjanje igrališta velikim valjkom. Također, u planu je postavljanje rasvjete na cijelom igralištu, a nužna je kompletna adaptacija svlačionica i tuševa, stoji u planu kojeg je iznio predsjednik Dečman.

Sreću u nadolazećoj sezoni, klubu je ispred Grada Popovače zaželio zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić.

Popovača
Sport