Novi mandat

Ante Živković ostaje na čelu županijske Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Ante Živković dugogodišnji je prvi čovjek ove udruge
Ante Živković

U prostoru Doma za starije osobe Sisak održana je izborna sjednica skupštine Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije. Za predsjednika je potvrđen, odnosno ponovno izabran, dugogodišnji prvi čovjek ove udruge, Ante Živković.

Sjednici je nazočio župan Ivan Celjak koji je, unatoč brojnih obveza koje ima u svom dnevnom rasporedu, produžio svoj planirani boravak među članovima udruge i odgovarao na njihove upite i svakodnevne probleme koje su iznijeli.

Zajamčio im je pomoć u svim poteškoćama, poput pomoći županijskog upravnog odjela u rješavanju tekućih, birokratskih teškoća. Upoznao ih je i s planovima Županije u svezi braniteljske populacije, vraćanjem, nakon dovršene obnove, u prostore zgrade u kojoj su mnoge udruge iz Domovinskog rata imale svoj radni prostor, pokretanjem novih projekata poput Memorijalnog centra Domovinskog rata, prostora za druženje i druge svrhe ove i drugih udruga, ali i tijekom obnove i saniranja posljedica potresa te proširenjem kapaciteta postojećih domova za starije osobe na području SMŽ.

Događanja
Sisačko-moslavačka županija