Prvo mjesto u kategoriji ženske mladeži

Mlade popovačke vatrogaskinje slavile na 24. susretu vatrogasne mladeži Slovenije i Hrvatske

VZG Popovača ostvarila je najbolje rezultate u odnosu na druge predstavnike iz Hrvatske
vzgpslovenija

Prošlog vikenda mali vatrogasci VZG Popovače u Slovenskom Kopru odmjerili su snage sa svojim vršnjacima iz Republike Slovenije na 24. druženju hrvatskih i slovenskih vatrogasaca.

Vatrogasna zajednica Grada Popovače predstavljala je Republiku Hrvatsku s čak pet natjecateljskih desetina djece i mladeži, i to iz Popovače, Donje Gračanice, Donje Vlahiničke i Volodera. Kako napominju, VZG Popovača ostvarila je najbolje rezultate u odnosu na druge predstavnike iz Hrvatske na što su svi izuzetno ponosni.

U kategoriji ženske mladeži prvo mjesto osvojio je DVD Popovača, dok je u kategoriji ženske djece drugo mjesto zauzeo DVD Voloder. Od ostalih rezultata, DVD Donja Vlahinička osvojio je četvrto mjesto, a DVD Popovača šesto mjesto u kategoriji muške djece, dok je DVD Donja Gračenica završio na sedmom mjestu u kategoriji muške mladeži.

– Vatrogasna zajednica Grada Popovače čestita pobjednicima, a posebno DVD-u Popovača na osvojenom 1. mjestu u vrlo jakoj konkurenciji te DVD-u Voloder na osvojenom 2. mjestu. Čestitamo i svim ostalim članicama i članovima natjecateljskih ekipa, voditeljima desetina, a ponajviše roditeljima što podržavaju vatrogasnu aktivnost u našem gradu Popovači, naglašava predsjednik Vatrogasne zajednice Dražen Kocet.

Događanja
Popovača