Sastalo se Gradsko vijeće

U Petrinji održana 32. sjednica Gradskog vijeća, ove teme našle su se na dnevnom redu

Vijećnici su, između ostaloga, usvojili prijedlog odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora na području Grada Petrinje koji će se održati 3. studenog
DSC_4892-1536×1024Grad Petrinja

U Vatrogasnom domu jučer je održana 32. sjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje.

Na aktualnom satu vijećnici su pitali o aktualnostima u gradu, između ostalog o radovima koji se odvijaju na gradskim prometnicama, napose o početku rekonstrukcije Ulice Gromova, o najavljenoj izgradnji farme pilića te njezinu utjecaju na okoliš, spajanju lokalnih vodoopskrbnih poduzeća s područja Banovine s poduzećem Privreda, gradskim poticajima za gospodarstvo i ostalo.

U nastavku sjednice vijećnici su raspravljali i u konačnici usvojili prijedlog odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora na području Grada Petrinje koji će se održati 3. studenog 2024. godine, prijedlog odluke o imenovanju predsjednika i članova stalnog sastava Gradskog izbornog povjerenstva za izbor članova vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora na području Grada Petrinje, prijedlog odluke o usvajanju Plana zaštite od požara za Grad Petrinju te prijedlog odluke o utvrđivanja liste deficitarnih zanimanja.

Aktualno
Petrinja
Politika