Prepusti Gospodinu putove svoje

Frano Bijelić proslavio mladu misu u Popovači

Slavlje je započelo roditeljskim blagoslovom ispred mladomisnikove kuće, a završeno je druženjem brojnih župljana, članova obitelji i prijatelja mladomisnika na prostoru gradske tržnice
mlada-misa

Za svećenika nedavno zaređeni Frano Bijelić proslavio je u nedjelju svoju mladu misu u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači uz geslo „Prepusti Gospodinu putove svoje, u njega se uzdaj i on će sve voditi“.

Mlada misa Frane Bijelića održana je uz koncelebraciju brojnih svećenika iz okolnih župa, župnika domaćina Ivana Petrovića, generalnog vikara Sisačke biskupije Ivice Mađera te vlč. Maria Dukića, svećenika Zagrebačke nadbiskupije, koji je i propovijedao.

Slavlje je započelo roditeljskim blagoslovom ispred mladomisnikove kuće, a završeno je druženjem brojnih župljana, članova obitelji i prijatelja mladomisnika na prostoru gradske tržnice. Mladu misu svog sumještanina u narodnim nošnjama uveličali su članovi KUD-ova s popovačkog područja, kao i članovi DVD-ova i župnih zajednica.

Popovačka župa sv. Alojzija Gonzage tom je prigodom svom mladomisniku darovala albu i misnicu u kojoj je predslavio misu. Iduće nedjelje, 21. srpnja, vlč. Frano Bijelić predvodit će svetu misu zahvalnicu u Voloderu s početkom u 11 sati, a čime će biti završena ova velika proslava.

Događanja
Popovača
Vjera