Oni su ponos Kutine

Za zavidne uspjehe na natjecanjima nagrađeno 109 kutinskih učenika

Svakako treba istaknuti Srednju školu Tina Ujevića za višebrojne uspjehe iz raznih područja
865_417426025_987742703354695_1973900848011099248_nGrad Kutina

U Domu kulture Pučkog otvorenog učilišta Kutina održano je svečano nagrađivanje najuspješnijih učenika osnovnih i srednjih škola s područja Kutine u školskoj godini 2023./2024. koji su sa svojim mentorima postigli uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima. U ovoj školskoj godini nagrađeno je ukupno 109 učenika, a svakako treba istaknuti Srednju školu Tina Ujevića za višebrojne uspjehe iz raznih područja.

Na početku svečanosti sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić koji je riječi zahvale uputio svima koji su uspjeli ostvariti ove zavidne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

– Mi kao Grad prezadovoljni smo s postignućima naših učenika. Naši učenici prepoznati su na svim područjima i uspješno se upisuju, kako u željene srednje škole tako i na zahtjevne fakultete. Ono na čemu radimo i što nam je cilj je da nam se ti učenici i vrate u našu Kutinu, istaknuo je tom prigodom gradonačelnik Babić. Nagrade učenicima i mentorima, uz gradonačelnika, uručili su njegova zamjenica Ivana Grdić, te predsjednik Gradskog vijeća Nebojša Čović.

Svečanost su uveličali učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula koji su jednako tako nagrađeni za svoj rad. Nastupile su Nika Vondra na violini i Lana Malkoč na harmonici.

Događanja
Kutina