4. NL: Moslavina na maksimalnom učinku

Nogometaši Moslavine uz GNK Tigar Rakitje, Croatiju iz Hrastja, Zelinu i TOP imaju maksimalan učinak od šest bodova nakon dva odigrana kola

Facebook HNŠK Moslavina

Nogometaši Moslavine uz GNK Tigar Rakitje, Croatiju iz Hrastja, Zelinu i TOP imaju maksimalan učinak od šest bodova nakon dva odigrana kola.

U kolu za nama Moslavina je s 2:1 svladala Savu (S). Gosti su vodili od 19. minute golom Plojović-Beriše, da bi Moslavina u drugom poluvremenu u samo dvije minute preokrenula susret golovima Šenije i Kostovića.

Topusko koje je za “zelenim stolom” dobilo izgubljenu utakmicu u Gradićima, u domaćem srazu s Mraclinom uzelo je bod Mraclinu odigravši 3:3. Lekenik je bio uvjerljiv protiv Banovca slavivši teniskim rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac bio je Raković, a po jednom su mrežu sastava iz Gline pogađali; Pupić Jovanović, Hamzagić, Balen i Sekulić. Bez bodova je kod Zeline ostao Libertas koji je poražen s 5:2.

U trećem kolu koje je na rasporedu u srijedu 8. rujna igraju; Sava-Lekenik, Samobor-HNŠK Moslavina, Banovac-Stupnik, Libertas-Sutla Laduč i TOP-Topusko.