U čast osnivača Moslavačkog kruga

3. memorijalna likovna kolonija u spomen na Josipa Đonija Kovača okupila 30-ak umjetnika

Izložba radova nastalih u čast osnivača „Moslavačkog kruga“ prigodno će biti otvorena u četvrtak, 30. studenoga u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici Popovača
likovna_kolonija-naslovna

Likovno društvo Moslavački krug u subotu je u prostoru popovačkog Vatrogasnog doma organiziralo 3. memorijalnu likovnu koloniju u spomen na jednog od osnivača udruge, Josipa Đonija Kovača.

-Ove godine na koloniji je sudjeluje gotovo 30 umjetnika, a budući da smo se odlučili za radove velikih formata, neki su ih u potpunosti napravili unaprijed, neki su se odlučili završiti ih na ovom događaju, dok će ih neki dostaviti naknadno. Teme i tehnike su raznovrsne, a posebno mi je drago da su nam se pridružila i dva nova člana čiji će rad građanstvo tek imati prilike upoznati- pojasnio je predsjednik udruge Antun Snovak te zahvalio umjetnicima na sudjelovanju, a gradskoj vlasti na kontinuiranoj podršci koja niti ovoga puta nije izostala, stoga su umjetnike pozdravili gradonačelnik Josip Mišković s predsjednikom vijeća Sašom Jagarčecom.

Izložba radova nastalih u čast osnivača „Moslavačkog kruga“ prigodno će biti otvorena u četvrtak, 30. studenoga u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici Popovača.

Događanja
Popovača