13 medalja za karatiste Kondure

Ekipa Sportskog karate kluba “Kondura” Sisak nastupila je u Sisku na 8. Memorijalnom turniru Igor Malek, koji je ugostio sveukupno 420 natjecatelja iz 36 klubova i 2 države.

Za klub su nastupili Niko Hobor, Tin Filipović, Leon Pavković i Lea Pavković, a karatisti su i na ovom turniru ostvarili odlične rezultate. Naime, Leon, Tin i Niko osvojili su srebrnu medalju u kategoriji kate mlađi kadeti ekipno, dok su Niko Hobor i Leon Pavković osvojili brončane medalje u kategoriji kate mlađi kadeti.

Također, drugi dio natjecateljske ekipe „Kondure“, nastupio je istoga dana na međunarodnom turniru “CROATIAN KARATE CHAMPIONS CUP 2019- 16.th CUP” u Rijeci. Turnir je okupio sveukupno 525 natjecatelja iz 54 klubova i 6 država: Hrvatske, BiH, Italije, Mađarske, Austrije i Slovenije.

Za klub su nastupili Josip Vuković, Franko Vujanić-Balog, Dora Kerkez, Klara Balog i Bruno Paša, koji su usprkos jakoj konkurenciji ostvarili izvrsne rezultate.

Naime, Josip Vuković je u svom prvom pojavljivanju na turnirima u kategoriji kate osvojio 2 medalje, srebrnu i brončanu. Franko Vujanić-Balog u kategoriji kate osvojio je 2 zlatne medalje te 1 brončanu medalju. Dora Kerkez osvojila je ukupno 4 medalje: u katama zlatnu i 2 brončane medalje te brončanu u borbama.

U dosadašnjem dijelu 2019. godine, Franko Vujanić-Balog se po rankingu u kategoriji kate Cicibani nalazi na prvom mjestu, a po poretku klubova u katama, na turniru je ekipa Sportskog karate kluba “Kondura” zauzela odlično 5. mjesto.

Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak
Sport