Ulaganje vrijedno 56 tisuća eura

Započela obnova društvenog doma u Zbjegovači

Za sljedeću godinu najavljen je početak obnove društvenog doma u Kutinskom selu
993_449840994_1003102675152031_3529738303557184352_nGrad Kutina

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića i suradnika obišao je društveni dom u Zbjegovači gdje su ga dočekali izvođači radova i predsjednica MO Zbjegovača Nataša Vugrinović.

U društvenom domu započeli su radovi vrijedni 56.000 eura. Gradonačelnik Zlatko Babić istaknuo je kako je krajnji cilj radova na uređenju društvenih domova, pa i ovoga u Zbjegovači, revitalizacija prigradskih naselja, pružanje novih sadržaja u naseljima i poboljšanje kvalitete života u istima. Gradonačelnik je također za sljedeću godinu najavio i početak obnove društvenog doma u Kutinskom selu.

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoje Krmelić istaknuo je da uz tekuće kapitalne investicije koje Grad Kutina realizira po pitanju održavanja društvenih domova kroz godinu i mjere koje provodi, u gradskom proračunu nastoji se osigurati 150 tisuća eura kako bi se zadržao kontinuitet održivosti tih objekata.

Predsjednica MO Zbjegovača Nataša Vugrinović u ime svih mještana Zbjegovače iskazala je zadovoljstvo radovima na domu, ali i sanacijom puta prema mjesnom groblju na Gojlu te projektom Aglomeracija koja je mještanima omogućila priključak na gradski vodovod.

Događanja
Kutina