VIDEO: Legendarna Oliverova pjesma dobila novo ruho!

Da su pjesme Olivera Dragojevića jedne od najljepših koje domaća estrada ima, to nema sumnje, no nije lako otpjevati Olivera i ostaviti snažan dojam.

Slavonski bend Garavi ovaj su puta odlučili snimiti cover legendarne pjesme i pokloniti je svim zaljubljenima i onima koji će se tek zaljubiti. Naime, mjesec ljubavi oni su odlučili zabilježiti ovim velikim hitom i dati mu posve novo ruho. Pjesma ”Vjeruj mi” tako je dobila i svoju slavonsku verziju, a sve u vjeri da će mnogima uljepšati ovo Valentinovo.

– Dok putujemo često slušamo Olivera. Jako ga volimo i dugo smo razmišljali napraviti neki cover njegove pjesme. Ovo nam se učinila dobra prilika jer se pjesma savršeno uklapa u mjesec ljubavi. Ovo je naš dar svima koji znaju pokazati ljubav, ali i naš iskaz poštovanja prema glazbeniku kojeg nikada nećemo zaboraviti, kazali su Garavi.

Garavi su jedni od najpopularnijih domaćih tamburaških bendova, no osim svojim pjesmama često znaju publiku iznenaditi i nekim dobrih coverom. Svi koji ih vole, uskoro će ih moći slušati i gledati na Samoborskom fašniku gdje nastupaju 23. veljače na glavnom gradskom trgu.

Mjesec ljubavi obilježit ćemo uz Olivera… Ovo je jedna od najljepših ljubavnih pjesama ❤️ Ako ti se sviđa Oliver uz tamburicu podijeli ga i širi ljubav ovaj mjesec zajedno s nama! Da je barem svaki dan Valentinovo 💘

Objavljuje Garavi u Ponedjeljak, 10. veljače 2020.