Od 15. do 29. srpnja

U Sisku počinje KULturno ljeto: Dva tjedna besplatnog filmskog, kazališnog i glazbenog programa

Svi programi održavat će se na ljetnoj sceni Doma kulture KKV u dvorištu Kazališta 21
KULturno-ljeto-konferencija-za-novinare-1024×683

Dom kulture Kristalna kocka vedrine danas je najavio ovogodišnje KULturno ljeto koje će bogatim programom zabavljati Siščane i Siščanke od 15. do 29. srpnja. Program su na konferenciji predstavili ravnateljica KKV-a Iva Mihelić, stručna suradnica za marketing Marijana Barišić i urednik glazbeno-scenskog programa Silvije Vadla.

KULturno ljeto ove će godine biti izrazito bogato i šaroliko te prilagođeno svim generacijama Siščana i gostiju. Puna dva tjedna svakodnevno će se održavati filmski, kazališni i glazbeni program, a započet će 15. srpnja domaćom predstavom Gradskog kazališta Sisak pod nazivom Pluća. Iz filmskog dijela programa izdvaja se Oscarom nagrađeni film Oppenheimer koji će 19. srpnja imati svoju sisačku premijeru pod zvijezdama. Zanimljivost ovogodišnjeg KULturnog ljeta su dramske radionice od 16. do 20. srpnja uz Silvija Vadla te POP kviz KKV-a pod vodstvom jednog i jedinog, kvizaša, redatelja, glumca, DJ-a i aktivista Marija Kovača.

Svi programi održavat će se na ljetnoj sceni Doma kulture KKV u dvorištu Kazališta 21, a ulaznice se, kao i svake godine do sada – ne naplaćuju.

Organizaciju KULturnog ljeta podržali su Grad Sisak, Turistička zajednica Grada Siska, Športsko rekreacijski centar Sisak, Mreža TV, Knjižara i papirnica AMK, Ministarstvo kulture i Hrvatski audiovizualni centar.

Događanja
Sisak