U Petrinju dostavljena donacija obrtnika Istarske županije

Dostavom prikupljenih donacija Udruženju obrtnika Petrinja, završena je humanitarna akcija Obrtničke komore Istarske županije i istarskih udruženja obrtnika „Istra – istarski obrtnici za stradale u potresu“ u Sisačko-moslavačkoj županiji
petrinja potresMarin Tironi/PIXSELL

Dostavom prikupljenih donacija Udruženju obrtnika Petrinja, završena je humanitarna akcija Obrtničke komore Istarske županije i istarskih udruženja obrtnika „Istra – istarski obrtnici za stradale u potresu“ u Sisačko-moslavačkoj županiji. Akcija je trajala od 3.svibnja do 31. svibnja i u nju su se uključili brojni članovi Komore.

Donacija, prehrambene i higijenske potrepštine u vrijednosti od oko 60.000 kuna dostavljena je Udruženju obrtnika Petrinja, koji će proizvode podijeliti  korisnicima u kontejnerskim naseljima u Petrinji i Glini. Akciji se priključio i Lions klub Pula, koji je donirao dječju odjeću.

U ime Komore, donaciju su predali potpredsjednici Karmen Gašparini i Andi Vitasović, članovi Upravnog odbora Livio Janko i Dean Matić i tajnik Eros Sorić, a u ime Lions kluba Pula predsjednica Branka Orlić,

-Na ovaj način, još jednom je iskazana jedna od najvažnijih obrtničkih kvaliteta – solidarnost. Obrtnička komora Istarske županije na ovaj je način po drugi put dostavila pomoć (nakon akcije u siječnju) koja je i dalje potrebna, s obzirom da se posljedice potresa tek počinju otklanjati- poručili su iz Obrtničke komore Istarske županije.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija