Sudar u Sisku

U križanju oduzeo prednost i udario u motociklista, 47-godišnjaku se liječnici bore za život

Vozač automobila nije imao položen vozački ispit i vozio je pod zabranom
motor motorcycle

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o više prometnih nesreća na svom području, od kojih se jedna, ona s ozlijeđenom osobom, dogodila u Sisku.

U križanju ulica Josipa Jurja Strossmayera i Ivana Gundulića, 25-godišnjak koji je vozio automobil bez položenog vozačkog ispita te pod zabranom upravljanja, oduzeo je prednost prolaska 47-godišnjem motociklistu. Motociklistu je pružena liječnička pomoć u sisačkoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. Vozač automobila je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Policija je, također izvijestila kako je vozač (20) bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem od 1,72 promila alkohola u krvi, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom na području Kutine. Mladić se kod mjesta Šartovac zabio u automobil koji je pretjecao te je do otrježnjenja zadržan u službenim prostorijama. Slijedi mu optužni prijedlog.

Naposljetku, u Petrinji je 60-godišnjak, koji je vozio pod utjecajem od 2,59 promila alkohola u krvi, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom u Ulici 6. kolovoza. On je u zavoju prešao na drugu prometnu traku i udario u automobil iz suprotnog smjera. Zbog količine alkohola u krvi, 60-godišnjak je u službenim prostorijama zadržan do otrježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog.

Crna kronika
Kutina
Petrinja
Sisak